Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΟ ΨΗΛΗ ΚΟΡΦΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ

Το Κεντρικό Συμβούλιο της ΕΔΟΝ πραγματοποιεί την Κυριακή 29 Ιανουαρίου σε συνεργασία με Τουρκοκυπριακές Οργανώσεις Νεολαίας, την καθιερωμένη εκδρομή – πολιτικοκαλλιτεχνική εκδήλωσή της στο Τρόοδος, κάτω από το σύνθημα:
«Η νεολαία αγωνίζεται για λύση και επανένωση»
Στην εκδήλωση θα πάρουν μέρος όπως κάθε χρόνο, χιλιάδες νέοι (Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι) από όλη την Κύπρο.
Στις 9:30 συγκεντρωνόμαστε στην χιονισμένη Πλατεία Τροόδους και στις 10:00 θα πορευτούμε έξω από τις Αγγλικές Βάσεις που βρίσκονται στο Τρόοδος. Η εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από τις Αγγλικές Βάσεις έχει σαφώς αντιιμπεριαλιστικό χαρακτήρα, αλλά πρωτίστως δηλώνει την πεποίθηση της ΕΔΟΝ όσο και των προοδευτικών Τουρκοκυπριακών Οργανώσεων νεολαίας, ότι η λύση του Κυπριακού περνάει μέσα από κοινό αγώνα ολόκληρου του Κυπριακού λαού ενάντια στην κατοχή και τον εποικισμό.
Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στις 11:30 στον εκδρομικό χώρο στα «Πλατάνια» για κορύφωση της εκδήλωσης με την πραγματοποίηση πολιτικοκαλλιτεχνικού προγράμματος με το σχήμα φΑτΣεΣ.
Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Γ.Γ. της ΕΔΟΝ και εκπρόσωποι των Τουρκοκυπριακών οργανώσεων νεολαίας που θα είναι μαζί μας. 
Κύριος ομιλητής το Μέλος της Κεντρικής Γραμματείας του ΑΚΕΛ Γιαννάκης Κολοκασίδης. 
Έλα κι εσύ σ' ένα ταξίδι με αγωνιστικούς στόχους αλλά ταυτόχρονα διασκέδασης και ποιοτικής ψυχαγωγίας για τα νιάτα που μπορούν να ονειρεύονται και ξέρουν να αγωνίζονται!
 

Η εκδήλωση στο Facebook: https://www.facebook.com/events/287237197992167/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου