Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Ανακοίνωση Εστιών για το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013

To ΤΕ.ΠΑ.Κ ανακοίνωσε τα αποτελέσματα των Εστιών για το  για το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013:



ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ & ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ

Όλοι οι δικαιούχοι που εξασφαλίζουν διαμονή σε Φ.Ε., θα πρέπει να παρουσιαστούν την Πέμπτη 14 Ιουνίου  2012 και ώρα 09:30 το πρωί, στην αίθουσα ΛΑΤ 1, στο κτήριο Λαϊκής.  Θα γίνει ενημέρωση από το Γραφείο Στέγασης και στη συνέχεια οι δικαιούχοι θα συμπληρώσουν υπεύθυνη δήλωση για αποδοχή της διαμονής στις Φοιτητικές Εστίες, τις προτιμήσεις τους για κατανομή διαμερίσματος, καθώς και στοιχεία για συγκάτοικο σε περίπτωση που θα διαμένουν σε διαμέρισμα 2 ή 3 υπνοδωματίων.
Η κατανομή σε δωμάτια θα γίνει από το Γραφείο Στέγασης, στην παρουσία των δικαιούχων, με κύριο κριτήριο τα μόρια που συγκεντρώνει ο δικαιούχος. Υφιστάμενοι ένοικοι, οι οποίοι κρίθηκαν εκ νέου δικαιούχοι, συμπληρώνοντας την υπεύθυνη δήλωση, δύνανται αυτοδίκαια να παραμείνουν στο υφιστάμενο διαμέρισμα που τους έχει παραχωρηθεί και διαμένουν ήδη κατά το τρέχον ακαδημαϊκό έτος. Τα δωμάτια / διαμερίσματα κατανέμονται στους φοιτητές σύμφωνα με τη μοριοδότηση που έχουν εξασφαλίσει και ικανοποιείται η επιλογή τους, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα που υπάρχει, με φθίνουσα κατάταξη. π.χ. στο κτήριο Πανόραμα διαθέτουμε 10 δωμάτια με κοινόχρηστη κουζίνα, στο κτήριο Αστήρ 5 στούντιο  και στο κτήριο Αρφάρα 2 δίκλινα διαμερίσματα. Θα ξεκινήσει η κατανομή με το δικαιούχο που συγκέντρωσε τα περισσότερα μόρια, όπου φυσιολογικά θα ικανοποιηθεί η πρώτη του προτίμηση και θα συνεχίσει με τους 2ο, 3ο κ.ο.κ. και θα ικανοποιείται η επιλογή τους σύμφωνα με τα διαθέσιμα διαμερίσματα.
Δικαιούχοι που δεν μπορούν να προσέλθουν στη συνάντηση για κατανομή των δωματίων, καλούνται όπως μέχρι την Τρίτη 12 Ιουνίου και ώρα 14:00 αποστείλουν συμπληρωμένη την υπεύθυνη δήλωση στο housing@cut.ac.cyΣε περίπτωση που φοιτητής ο οποίος κρίθηκε δικαιούχος, δεν προσέλθει μέσα στην καθορισμένη προθεσμία για την υπογραφή της υπεύθυνης δήλωσης και της συμφωνίας, και δεν έχει ενημερώσει για τους λόγους της μη προσέλευσης του το Γραφείο Στέγασης της ΥΣΦΜ, θεωρείται ότι έπαψε να ενδιαφέρεται. Σε αυτή τη περίπτωση και χωρίς καμιά προειδοποίηση στον φοιτητή, το διαμέρισμα / δωμάτιο θα παραχωρείται από την ΥΣΦΜ σε επιλαχόντα και ο φοιτητής που δεν έχει προσέλθει δεν θα έχει οποιαδήποτε απαίτηση εναντίον της εν λόγω υπηρεσίας ή  του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου.

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ & ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ

Όσον αφορά στην Παραλαβή διαμερισμάτων και την  υπογραφή των Συμβολαίων Διαμονής θα εκδοθεί ξεχωριστεί ανακοίνωση που θα περιέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ

Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε αιτητής κρίνει ότι έχει γίνει λάθος κατά την αξιολόγηση της αίτησής του, μπορεί να υποβάλει μέχρι την Τρίτη 12 Ιουνίου 2012 και ώρα 14:00, γραπτώς και αιτιολογημένα ένσταση, της οποίας σύμφωνα με τους κανόνες επιλογής ενοίκων επιλαμβάνεται η Επιτροπή Λειτουργίας Φοιτητικών Εστιών.

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟ «ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΟ ΤΕΠΑΚ» & ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ

Φοιτητές οι οποίοι δεν εξασφαλίζουν στέγαση σε διαμερίσματα στις Φοιτητικές Εστίες, μπορούν να αξιοποιήσουν το «Δίκτυο Συνεργαζομένων Διαμερισμάτων με το ΤΕΠΑΚ»,το οποίο θα τεθεί σε λειτουργία την Τρίτη 12 Ιουνίου 2012. Στο «Δίκτυο» έχουν ενταχθεί πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα τα οποία έχουν αξιολογηθεί από το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο και πληρούν συγκεκριμένες προϋποθέσεις, διασφαλίζοντας για τους φοιτητές του ΤΕΠΑΚ ποιότητα στη διαμονή και καθορισμένο ύψος ενοικίου. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Λειτουργό του γραφείου Στέγασης κ. Γιάννη Βάκη τηλ. 25002399 ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα για τις διαθέσιμες 
Επίσης μπορείτε να αξιοποιήσετε και τον Κατάλογο ενοικιαζομένων διαμερισμάτων για να επιλέξετε διαμέρισμα από τον ιδιωτικό τομέα, για τα οποία σημειώνουμε δεν έχουν τύχει οποιουδήποτε ελέγχου και αξιολόγησης από το ΤΕΠΑΚ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου