Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Η 1η Μαίου δεν είναι αργία, η 1η Μαίου είναι ΑΠΕΡΓΙΑ

Ως Προοδευτική δίνουμε ραντεβού με τους συμφοιτητές μας που δεν εφησυχάζονται, δε συμβιβάζονται και θέλουν να ζήσουν αξιοπρεπώς, με δουλειά με δικαιώματα, την 1η Μαΐου στο δρόμο, δίπλα και μαζί με το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα του τόπου. Στην ασταμάτητη και λυσσαλέα επίθεση του Αναστασιάδη και των ομοϊδεατών του απαντάμε παρόν στο δρόμο - στον αγώνα. Εκεί που κερδίζονται τα δικαιώματα μας. Έχουμε τη δύναμη - είμαστε το μέλλον! Δε θα είμαστε στην ανεργία για χάρη του κέρδους ορισμένων. Θα είμαστε αν χρειαστεί ξανά και ξανά στο δρόμο. Εκεί που η νέα γενιά διεκδίκησε και κατάκτησε τα δικαιώματα της. Εκεί που οι εργαζόμενοι έβαψαν κόκκινη τη γη με το αίμα τους. Πνίγουμε τη ματαιοπονία και την υποταγή που μας καλλιεργούν. Βγαίνουμε μπροστά στον αγώνα για την αξιοπρέπεια του καθενός προσωπικά - για την αξιοπρέπεια όλων. Κρατούμε ψηλά το λάβαρο του ανθρώπου και θα νικήσουμε!
ΤΙΜΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΟ ΛΕΜΕΣΟΥ  
Ωρα 7.15 μ.μ. Συγκέντρωση στο Οίκημα της ΠΕΟ Λεμεσού
7:45 μ.μ. Εκκίνηση Πορείας-Λαμπαδηφορίας από το Οίκημα της ΠΕΟ Λεμεσού. Θα ακολουθήσει τις οδούς Αγίας Ζώνης, Ανεξαρτησίας και θα καταλήξει στην Πλατεία Ηρώων.
Ωρα 8:00 μ.μ. Συγκέντρωση στην Πλατεία Ηρώων και ομιλία από τον Επαρχιακό Γραμματέα ΠΕΟ Λεμεσού σ. Δημήτρη Χριστοδούλου.
Καλλιτεχνικό Πρόγραμμα
H εκδήλωση στο Facebook: Πληροφορίες για όλες τις εκδηλώσεις της εργατικής Πρωτομαγιάς σε όλη την Κύπρο
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου