Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Επεκτείνεται πιλοτικά το ωράριο της βιβλιοθήκης. Βάζουμε πλώρη για Νέες Διεκδικήσεις

Μετά από επίσημη ανακοίνωση της υπηρεσίας Βιβλιοθήκης το ωράριο της Βιβλιοθήκης επεκτείνεται πιλοτικά για το μήνα Μάιο τις καθημερινές από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα και τις Κυριακές 12 το μεσημέρι μέχρι τις 10 το βράδυ αρχίζοντας από τη Τετάρτη 2 Μαΐου.
 Η βιβλιοθήκη τις επιπλέον αυτές ώρες, της λειτουργία της, δεν θα παρέχει καμία υπηρεσία εκτός από αναγνωστήριο. Άρα θα μπορούμε μόνο να προμηθευτούμε βιβλία για την επί τόπου μελέτη και χρήση τους και δεν θα έχουμε της δυνατότητα να επιστρέψουμε δανεισμένα βιβλία ή να δανειστούμε νέα.
 Για ακόμη μια φορά οι συνεχείς προσπάθειες που ξεκίνησαν από την προηγούμενη ηγεσία της Φ.Ε.ΤΕ.ΠΑ.Κ. προβάλλοντας τις θέσεις τις Προοδευτικής που ψηφίστηκαν στην Γενική Συνέλευση, απέδωσαν καρπούς πριν λίγες μέρες. Η Προοδευτική Κ.Φ. χωρίς πανηγυρισμούς στηρίζει τις προσπάθειες του πανεπιστήμιου και ζητά την περαιτέρω επέκταση του ωραρίου τις βιβλιοθήκης και να καταστεί 24ωρη όπως όλων των πανεπιστημίων.
 Ως Προοδευτική Κ.Φ. καλούμε τους φοιτητές του ΤΕ.ΠΑ.Κ να αξιοποιήσουν τη Βιβλιοθήκη για το διάβασμά τους, για να μπορέσει  αυτή η προσπάθεια να γίνει θεσμός και παράλληλα να ασκηθούν πιέσεις και για 24ωρη λειτουργιά της βιβλιοθήκης.
 Παράλληλα χαιρετίζουμε την υλοποίηση ακόμη μιας πάγιας θέσης της Προοδευτικής για τοποθέτηση καλάθων ανακύκλωσης σε όλες της αίθουσες του πανεπιστημίου.
 Οι φοιτητές μέσω της Γενικής Συνέλευσης απέρριψαν την απάθεια και των συμβιβασμό της ηγεσίας της Πρωτοπορίας και του Αγώνα και μαζί με την Προοδευτική έβαλαν πλώρη για ένα ανθρωποκεντρικό πανεπιστήμιο. Έτσι καθημερινά προβάλλοντας τις δίκαιες διεκδικήσεις τους φοιτητικού κινήματος θα παλεύουμε για ένα καλύτερο αύριο για όλους τους φοιτητές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου